dinsdag 12 juni 2007

Nieuws|Real wil pogen Beckham toch te behouden


Het sterke spel van David Beckham heeft Real Madrid achter de oren doen krabben. De Koninklijke onderzoekt zelfs mogelijkheden om de Engelse middenvelder in Spanje te houden, vertelde voorzitter Ramón Calderón aan Marca.


'Het zou voor mij een opluchting betekenen als David bij de club blijft', aldus de preses. 'We moeten met hem om de tafel gaan zitten en bekijken wat de mogelijkheden zijn om de clausule in zijn contract te lichten.' Volgens Calderón heeft Real het recht Beckham in Madrid te houden.


Een woordvoerder van Beckham reageerde met de mededeling dat de Engelsman niet de intentie heeft om onder zijn toekomstige contract bij LA Galaxy uit te komen. 'David kijkt er naar uit naar LA te gaan. Hij wil zijn verblijf bij Real wel waardig afsluiten door kampioen te worden.'


Hoewel het niet erg waarschijnlijk lijkt dat Beckham terug komt op zijn beslissing Real de rug toe te keren, is de ontboezeming van Calderón opvallend. Het was juist de Spaanse club die als eerste kenbaar maakte de samenwerking te willen beëindigen. Beckham werd door coach Fabio Capello halverwege het seizoen zelfs naar de tweede selectie verbannen.


Na een vijfjarig contract te hebben ondertekend bij LA Galaxy kwam Beckham ijzersterk terug bij Real. Na te zijn teruggekeerd in de selectie speelde de 32-jarige middenvelder zich snel weer in de basis. Mede door de traptechniek van Beckham kan Real komend weekeinde kampioen van Spanje worden. (VI.nl)

Geen opmerkingen: