donderdag 7 juni 2007

Transfers|Real Madrid probeert het weer bij Robben

Real Madrid is opnieuw bezig Arjen Robben naar Bernabéu te halen. Voorzitter Ramón Calderón vertelde dat zijn club in gesprek is met de Nederlandse vleugelspits van Chelsea, maar temperde te hoge verwachtingen.


'De mogelijkheid bestaat dat Robben in de toekomst een speler van Madrid wordt', zei Calderón in Brussel, waar hij een tentoonstelling over Real Madrid opende. 'Maar we zitten nog in de beginfase met Chelsea en de speler, en het is moeilijk te voorspellen hoe dit eindigt.'

Robben was een van de voetballers die Calderón beloofde te halen als hij de presidentsverkiezingen zou winnen. Maar nadat Calderón het voor het zeggen had gekregen bij De Koninklijke, bleek Robben niet haalbaar. Ook wilde AC Milan Kaká niet laten gaan naar Real Madrid.

Reals hernieuwde poging Robben los te weken bij Chelsea is opvallend, omdat die club onlangs aankondigde het contract met hem te willen verlengen. En de Nederlandse international zou daar graag op ingaan.

In het AD onderschrijft Hans Robben die lezing. De zaakwaarnemer en vader van Arjen Robben is dan ook hoogstverbaasd over Calderóns ontboezemingen.

'Goh, dat is opmerkelijk, want ik heb met helemaal niemand van Real gesproken. Ik dacht toch dat iedereen nu wel zou weten dat Arjen op het punt staat zijn contract bij Chelsea te verlengen tot medio 2012. Daarin is niets veranderd.' (VI.nl)

Geen opmerkingen: