maandag 4 juni 2007

Transfers|Real Madrid onderhandeld met Daniel Alves


Daniel Alves wil op het einde van het seizoen Sevilla graag verlaten om voor Real Madrid te spelen. Alves heeft ook aanbiedingen van andere clubs; AC Milan en Chelsea zitten ook achter de rechtsback. Voor Mijatovic en Baldani is hij één van de grootste prioriteiten van het volgende seizoen.


Real Madrid is zijn onderhandelingen met Daniel Alves al begonnen. Vorige week vrijdag hield Real Madrid een geheime reünie tussen Pedja Mijatovic, technisch directeur van Real Madrid, Franco Baldani, Mijatovic's rechter hand, en José Rodríguez Baster, de agent van Alves. Die reünie (de eerste na weken telefonisch onderhandeld te hebben) duurde twee uur en was niet in of rond de kantoren van het Santiago Bernabéu om te voorkomen dat het zou uitlekken.

Real meldde de agent van de speler dat als Ramón Calderón op het einde van het seizoen nog interesse zou hebben in Alves, en als hij zelf nog zin heeft om naar Real Madrid te verkassen dat de kans dat dat ook werkelijk zal gebeuren heel groot is. De grootste prioriteit van Real Madrid blijft het kopen van een sterspeler. Kaká of Cristiano Ronaldo zou de volgende Galáctico moeten worden. Pas ná die twee spelers komt de transfer van Alves op het lijstje.


Niet al te onbelangrijk, aan het begin van dit seizoen heeft Alves een contractverlenging bij Sevilla getekend tot 2012 met een minimale ontsnappingsclausule van 60 miljoen. Real wilt maximaal tussen de 20 en 30 miljoen uitgeven aan Alves.

Geen opmerkingen: